Beställa takbyte med integritetsskydd

Är det dags att renovera taket? Det finns mycket att tänka på vid ett takbyte. En slarvigt utförd reparation kan ge skador på byggnaden, och det är också viktigt att använda bra material och beprövade metoder. Vid beställning av takbyte på internet är det också viktigt att värna sin integritet och sina personuppgifter.

För att enkelt hitta en kunnig takläggare i Haninge kan du gå in på nätet och beställa ett kostnadsfritt hembesök. Med proffsiga takläggare som har lång yrkesvana och erfarenhet kan du få ett hållbart tak som har lång livslängd. Att använda internet är ett bekvämt sätt att hitta det mest konkurrenskraftiga priset, men det är också viktigt att välja tjänster som skyddar dina personuppgifter.

Nödvändigt att värna persondata

Av de 4800 personuppgiftsincidenter som Datainspektionen tog emot anmälningar om förra året var nio procent orsakade av IT-angrepp. Förra året utsattes 204 000 svenskar för nätbedrägerier, vilket innebar en ökning på 23 procent från tidigare år. Men med enkla åtgärder går det att minska risken för exempelvis ID-kapning.

Integritetsskyddet skärps allt mer på grund av dessa överträdelser och bedrägerier som blivit allt mer vanliga. På senare år har det kommit söktjänster som går ut på att offentligt visa personuppgifter kring lagöverträdelser. En parlamentarisk kommitté har nu föreslagit att dessa söktjänster inte längre ska vara grundlagsskyddade.